Lokal och småskalig mat

by Familyfood | 2011-07-20 08:44

Vi är många som arbetar med Familyfoods matkassar. Först och främst är det alla fantastiska matproducenter. Här nedan hittar du en lista på våra lokala och småskaliga matproducenter. Vi uppdaterar listen hela tiden.

Aby potatis
Bjäre fågel
Brostorps ost
Emåmejeriet
Frösets gårdsmejeri
Gårdsby ägg
Kasteberg
Kalvenäs
Lindhags delikatesser
Löt gårdsmejeri
Mickes viltrökeri
Moheda sylt
Måketorps hängmörade nöt
Nässjö chark
Root fruit
Rudu grosshandel
Skottorps ost
Smakglädje
Stens chark
Stensåkra
Sven-Erik Kastebring, grönsaksodlare
Urshultodlaren
Västerslät
Åsnens fiskrökeri
Ölands kvalitetsprodukter
Öländska bönchips

[1]Vi samarbetar med ett antal åkerier med duktiga chaufförer som kör hem matkassarna till dig och så har vi toppenfolk som hjälper oss att packa matkassarna.

Följ din matkasse från start till mål

Följ din matkasse under hela leveransen. Några dagar före din matkasseleverans kommer du att få ett sms som berättar att nu är din matkasse planerad. På själva leveransdagen får du ett nytt sms som berättar att din leverans är på väg och då kommer du också att kunna följa bilen i realtid. Du kommer alltså att se precis var bilen är och när den beräknas komma till ditt hus. Vi hoppas att detta kommer att underlätta din vardag och planering.

Vi kommer självklart att finnas, precis som vanligt, via mejl och telefon om du har några andra frågor om din matkasse. Du är alltid välkommen att höra av dig!

 

Vad skiljer Familyfood från andra matkassar?
Jo, Familyfood är en matkasse fylld med utvalda matvaror från lokala producenter som brinner för goda råvaror. Och packad i eget kyllager för att vägen till ditt matbord ska bli så kort och naturlig som möjligt. Helt enkelt en matkasse som bryr sig om din matstund! Värva gärna en kompis till Familyfood! Vi bjuder dig på en biobiljett, be bara kompisen att skriva ditt namn i meddelanderutan vid anmälan så skickar vi den.

Endnotes:
  1. [Image]: https://familyfood.se/wp-content/uploads/2011/07/lastbil.png

Source URL: https://familyfood.se/om-oss/vi-samarbetar-med/