En hållbar matkasse

by Familyfood | 2011-07-13 07:34

En matkasse underlättar vardagen
[1]Vi vill så mycket: trivas på jobbet, renovera på huset, resa, umgås med vänner, läsa böcker och vara med barnen men vi vill mer ändå. Vi vill äta bra också! För att underlätta, inspirera och skapa matglädje erbjuder Familyfood smart planerade matkassar hem till dig.

Familyfoods recept är lätta att laga
Familyfood skapar veckomenyer för att passa hela familjen, alla typer av familjer. I vårt menyskapande pusslar vi, drar ifrån och lägger till för att göra veckans middagar familjevänliga och bra planerade. Recepten är lätta att följa så att många i familjen ska kunna vara med att laga. Runt en halvtimme får du avsätta för matlagningen. Du behöver ett litet basutbud av varor hemma, lite lagom erfarenhet av vanlig matlagning och så en vanlig uppsättning av köksredskap såsom kastruller, stekpannor och redskap. En stavmixer vill vi också rekommendera. Toppen till mycket och lätt att diska!

[2]

Matkasse och allergier
Alla Familyfoods matkassar går att få med laktosfria mejerier. Vi byter ut alla produkter i kassen som är möjliga. Det gäller till exempel creme fraiche, grädde, gräddfil och mjölk. I matkassen kan det dock förekomma att till exempel osten inte är laktosfri så håll lite extra koll när du får din matkasse. Kryssa i rutan laktosfri när du anmäler dig eller skicka ett mejl till info@familyfood.se[3]. Familyfood anpassar inte kassarna efter andra allergier men varje fredag före leverans får du receptsamlingen till din mejl och kan då planera veckan och se om du behöver byta ut och komplettera något. Har du frågor om allergier är du välkommen att höra av dig.

[4]

 

Detta är bra att ha hemma:
I ditt skafferi: salt och peppar, curry, ris, buljong, soja, vitlök och torkade örtkryddor.
I ditt kylskåp: något att steka i, ketchup och senap.


Ändra, boka på eller boka av matkassar är enkelt att göra själv

Familyfood vill att det ska vara så enkelt som möjligt för dig som kund. Du anmäler dig smidigt här[5] och där kan du sedan själv styra din prenumeration, till exempel göra ändringar, avboka en vecka eller byta vecka. Allt detta utan krångliga login eller koder att komma ihåg. Vi fakturerar dig månadsvis i förskott. Fakturan skickas ut via mail runt den 20:e i varje månad. Du kan också välja att betala med kort[6] med automatisk debitering.

Hemleverans eller hämtmatkasse
Dina matkassar kommer hem till dig i kyld transport. Vi samarbetar med lokala åkerier och strävar efter _MG_1329[7]att lägga så effektiva körrutter som möjligt. En sådan enkel sak som att många familjers middagsmat åker kollektivt bidrar till en bättre miljö. Läs mer om leveransmöjligheterna här[8]. Självklart kan du alltid ringa till kundtjänst under leveranstiden om du undrar något.

Bor eller jobbar du nära vår packcentral? Då är du välkommen att hämta din matkasse ute hos oss på söndagar mellan kl 17-18 och på måndagar mellan kl 8-17 och få 100 kr i rabatt. Så här hittar du till Gårdsby[9]!

Endnotes:
  1. [Image]: https://familyfood.se/wp-content/uploads/2011/07/5-pers-fam.png
  2. [Image]: https://familyfood.se/wp-content/uploads/2011/07/recept-21.png
  3. info@familyfood.se: mailto:info@familyfood.se
  4. [Image]: https://familyfood.se/wp-content/uploads/2011/07/salt-peppar1.png
  5. här: https://familyfood.se/din-prenumeration/jag-vill-prenumerera/
  6. betala med kort: https://familyfood.se/din-prenumeration/anmal-kontokortsbetalning/
  7. [Image]: https://familyfood.se/wp-content/uploads/2011/07/MG_1329.jpg
  8. här: https://familyfood.se/om-oss/leveransmojligheter/
  9. Så här hittar du till Gårdsby: http://www.hitta.se/karta?ref=start#var=gårdsby%20tångshult&sm=6&center=1445997:6314248&type=map&zl=8&bounds=6313626:1444716,6314872:1447276&heading=220.60000000000025&rlm=1

Source URL: https://familyfood.se/om-oss/om-familyfood/