Skip to content


Familyfoods påskpåse 2015

Nu är snart våren här och redan nu kan man hitta små vårtecken. Härligt! Med våren kommer påsken och i år har vi på Familyfood satt ihop en påskpåse med råvaror och recept till en påskbuffé för 8-10 personer. Självklart hittar ni massor av lokal mat i påskpåsen precis som i Familyfoods matkassar. Kycklingen är från Bjäre fågel. Fläskfilén röker Nässjö chark. Sillen är vår fiskare Christers sill med gammalt recept från sin mormor. Äggen kommer från vår egna packgård, KRAV-ägg så klart. Nedan ser ni meny och recept!


Påskpåsen levereras måndagen i vecka 14 och kostar 799 kr. Beställ påskpåsen genom att skicka ett mejl till info@familyfood.se, senast söndagen 22 mars måste vi ha din beställning. Påskpåsen går att beställa med eller utan vanlig matkasse.

Påskbuffé
Ljum potatissallad med kapris
Kycklingdrumsticks med citron
Fänkålssallad
Rökt fläskfilé med persiljeolja
Ägghalvor med räkröra
Köttbullar med persilja och tomatsalsa
Snittar med citronkräm och rökt lax
Mormors sill från Åsnens rökeri
Prinskorv från Stens chark
Yoghurtmousse med honung och mandel
Påskgodis

 

 

Skriv ut