Skip to content


Familyfoods sportlovskasse

Nu är den här! Missa inte!

Familyfoods sportlovskasse

Jullovet är slut, skolorna har börjat, terminen är igång och då kommer sportlovet! Ja, så är det faktiskt! Snart är det ett skollov igen, i våra regioner veckorna 7 och 8. Familyfood erbjuder i år en alldeles ny sportlovskasse fylld med sådant som passar perfekt till ett sportlov. Baka goda pizzabullar och koka varm choklad och ta dig med ut i pulkabacken. Sväng ihop en sockerkaka och mixa en smoothie, perfekt fika en eftermiddag. Ha en mysig bakdag tillsammans och baka chokladbollar, havrekakor eller hallongrottor. Och till sist kan du överraska familjen med nybakat bröd till frukost. Rör ihop ett enkelt filmjölksbröd och bjud på en sen och lång frukost. Produkterna i sportlovskassen är självklart ekologiska eller närproducerade till exempel kommer mjölerna från Saltå Kvarn, mejerierna och smöret från Emå mejeriet och sylten från Moheda sylt.
Sportlovskasse 2015 korr

Sportlovsfoto 2015Sportlovskassen kan bara beställas tillsammans med en matkasse. Boka senast söndagen den 1 februari genom att skicka ett mejl till info@familyfood.se. Sportlovskassen kostar 699 kr.

Skriv ut