Skip to content


Gott nytt 2015 med nya rutiner eller t.o.m. nyårslöfte? PS Det börjar med vår matkasse!

Hoppas du och din familj haft en fin julledighet med mycket god mat och många lediga stunder. Kanske träffat hela tjocka släkten eller bara varit hemma och myst?

matkasse

Nyårsafton är den dagen då många av oss vuxna tänker att nu minsann ska vi börja med nya rutiner i familjen eller vi kanske till och med avger ett löfte på nyårsafton. Känner du igen dig?  En del bestämmer sig för städscheman för familjen eller ett tvättschema, matschema eller en härlig kombo av allt. Känner ni också igen er att det då och då efter ett par månader liksom flyter ut i vardagen och schemat glöms bort?

Enligt en Sifo-undersökning som gjordes 2011 är det 13 % av befolkningen som avger nyårslöfte och endast 17 % bryter nyårslöftet. Så det finns hopp för oss!

Hur som helst, nyårslöfte eller inte, är det just rutiner som kan vara en hjälp på vägen.

Familyfoods färdigplanerade matkasse är liksom färdig. Man ska bara laga till maten som alla i familjen klarar … Ja, i alla fall tonåringarna och mamma och pappa. Dessutom kommer den hem till dörren!

Så God Fortsättning på 2015 och gör din middagsrutin fixad: matkasse från Familyfood! PS Dessutom är det massor med lokala och småskaliga samt ekologiska varor i matkassen men de hänger liksom bara med i kassen och som gör allt så gott!

 

Skriv ut