Skip to content


Bra med mer svenskt kött i butikerna. Vi har jobbat så från dag 1, inget konstigt alls!

Vi på Familyfood tycker det är roligt att läsa att fler och fler butiker runt om i Sverige engagerar sig i det svenska köttet även om inte Svensk Dagligvaruhandel gör det. Ännu. Idag läser vi att ytterligare en ICA-butik i södra Sverige valt att bojkotta det utländska köttet. Heja dessa modiga butiker!

vinnare Daglivarugalan

Som ett av Sveriges första matkasseföretag och som första etablerade matkasseföretag i södra Sverige kan vi konstatera att vi har jobbat med enbart svenskt kött från dag 1,. Inget konstigt alls, ett ställningstagande som både är logiskt och sunt. Så heja alla konsumenter som har stått på sig i den här viktiga frågan och som nu också har börjat påverka våra handlare.

narproducerat

Du lämnar in bilen till verkstaden. Du klipper ditt hår hos frisören och på samma sätt handlar du i din affär för att de har kompetensen att välja bra kött till dig.

Heja framtiden och heja vårt svenska goda kött.  För vår natur, våra barn och våra bönder.

Hälsningar från oss på Familyfood

 

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*