Skip to content


Våra fantastiska leverantörer!

Våra fantastiska leverantörer!

Stella är med och tävlar i TV4:s Sveriges skönaste gårdar idag måndag 6/1 klockan 19.30. Missa inte det! Vi håller tummarna!

Stellas Ostkaka – har ni hört talas om det? Eller rättare sagt har ni kunnat undgå denna härliga bakstuga i Pilås strax utanför Braås, Växjö? Stella Nilsson är en fantastisk entreprenör, bagare och glädjespridare! Hennes bagarestuga är belägen ett stenkast från sjön Örken mitt ute i skogen och bara 50 meter från maken Tomas ladugård. Självklart är det den mjölken Stella använder i sina produkter. Snacka om närproducerat! Stella har fått mycket uppmärksamhet för sitt arbete so lokal entreprenör. Nu kan vi se henne i TV4:s satsning Sveriges skönaste gårdar och för inte så länge sedan var ett antal internationella journalister på besök på gårder.  Det var journalister från Ryssland, Tyskland och en mängd andra länder och alla var imponerade av hennes bakverk.

Vi satte oss ner och funderade på vad det kunde vara som är så speciellt med Stellas Ostkaka och de andra härliga produkterna hon gör. Gott? Ja, supergott! Och så finns det en enkelhet i hennes produkter med närproducerade goda råvaror, småskalighet och en massa glädje och kärlek i jobbet i bagarestugan.

Har ni vägarna förbi? Åk gärna dit och handla lite gott bröd, ostkaka eller varför inte biscotti. Men ring innan för säkerhetsskull så att hon är hemma. För ibland är det riktigt hektiska dagar för Stella och hennes personal. De åker på matmässor i när och fjärran.

I Familyfoods frukostpåse kommer ni att hitta Stellas produkter då och då.

Visste du att Stellas son Erik föder upp grisar på gården och säljer till restauranger i Växjö.

Visste du att Stellas goda ostkaka älskas av vår Landsbygdsminister Eskil Erlandsson.

Visste du att Stella har en produkt som heter Kalvdans. Bakad på råmjölk och med kardemumma i!

 

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*