Skip to content


Familyfoods jullåda 2013

I Familyfoods jullåda 2013 finns maten som lyfter din jul till nya smakhöjder. Vi packar en låda till dig med härlig lokal mat från våra duktiga mathantverkare. Här finns julskinka och färs till julköttbullarna från vårt gårdsslakteri utanför Tidaholm och korvar från den lilla korvfabriken i Åseda. Vår fiskare Christer lägger in en sill med ett hemligt recept som gått i arv från hans mormor och från Malins getter kommer en getost med ljuvligt juliga smaker. Stella bakar sin fantastiska julvört och på karamellkokeriet i Växjö luktar det gott från ingefära och kardemumma när julkaramellerna kokas. Allt det här och lite till ingår i Familyfoods jullåda 2013!

God jul

 

 

 

 

 

Julskinka kokt ca 2,5 kg Lindells
Blandfärs ca 800 g Lindells
Leverpastaj ca 300 g Sten´s chark
Prinskorv ca 600 g Sten´s chark
Vildsvinsmedwurt ca 300 g Sten´s chark
Vitlöksmedwurst ca 300 g Sten´s chark
Inlagd sill Åsnens fiskrökeri
Varmrökt lax Åsnens fiskrökeri
Julvört från Stellas ostkaka
KravÄgg Gårdsby 12-pack
Tomtemors julsenap 215 g Senapsfabrikörn
Getfärskost Svea julspecial Frösets Gårdsmejeri
Ingefärskarameller Kronobergs konfektyr
Polkagriskarameller Kronobergs konfektyr
Och till sist en härlig julglögg!

Familyfoods jullåda 2013 levereras hem till dig måndagen den 16 december mellan klockan 16.00 och 20.00. Beställ jullådan genom att skicka ett mail till info@familyfood.se senast den 3 december. Familyfoods jullåda kostar 999 kr och faktureras den 20 december. Begränsat antal!

 

 

 

 

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*