Skip to content


Första stoppet Rosenbad och Eskil Erlandsson

Skärmavbild 2013-09-17 kl. 09.58.52Nu har Familyfoods resa startat och första stoppet var Rosenbad och ett möte med landsbygdsministern Eskil Erlandsson. Tobias från Familyfood ska cykla från Stockholm till Växjö, hälsa på lokala och ekologiska producenter längs vägen och prata bra mat!

Turen startade med en diskussion med landsbygdsministern Eskil Erlandsson i parken utanför Rosenbad. Vi behöver mer kunskap om mat på alla nivåer. Det ska börja redan i skolan med mer hemkunskap och utbildning. Vi behöver också ge kommunerna bättre upphandlingsmöjligheter med olika producenter, upphandlingarna måste bli mer specifika. Det är viktigt att vi minskar vägarna mellan producent och konsument.

Nu rullar resan vidare …

 

 

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*