Skip to content


Familyfood och Tobias rullar vidare …

Dagen började med ett möte med landsbygdsministern Eskil Erlandsson. Tobias från Familyfood och ministern talade om vikten av att synliggöra bra mat och hur man ska hitta vägarna från producent till konsument. Sedan var det dags för Tobias att sätta sig på cykeln och börja cykelresan från Stockholm till Växjö.

Tobias på SaltåEfter bara några kilometer väntade Nils på Stockpot. Stockpot gör underbar kycklingbuljong och det är riktig färsk buljong. Härlig i matlagning, basen till en soppa eller bara värmande god precis som den är. Ni hittar buljongen ibland i Familyfoods matkassar. Och så var det dags för några mil på cykeln igen, nästa stopp Saltå Kvarn i Järna. Saltå kvarn arbetar med Krav och du hittar alltid pasta, konserver, linser och bönor från Saltå kvarn i Familyfoods matkassar. Tillsammans gör vi skillnad!

 

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*