Skip to content


Lokal mat rullar fram. Cykelservice och kamoflage

Du hänger väl med  på min turné nästa vecka. Antingen via hashtag #lokalmatrullarfram eller så cyklar du med mig helt enkelt. Hoppar på någonstans under resans väg. Du är varmt välkommen att göra det! Mitt namn är alltså Tobias Gustavsson och jag jobbar på Familyfood. Nästa vecka jobbar jag mest på cykel….

Bike Brothers Håkan & TobiasIkväll var jag hos Håkan på Bike Brothers i Växjö. Håkan ska ta hand om min lilla cykel till på måndag i affären.

Den ska servas lite, pumpas däck. Tydligen ska det vara ca 5 kg i lufttryck men det var bara ca 3 kg. Tur jag har Håkan. Han ska även montera ett riktigt framlyse för det lär behövas.

Kamoflage -SJ tillåter inte cyklar på tågen av säkerhetsskäl. Barnvagnar är dock tillåtet. Nu ska vi inte bygga om cykeln till en barnvagn men för att klara en här kritiska punkten på tåget så ska Håkan på Bike Brothers montera ner cykeln och paketera den. Kan låta onödigt men vi måste om den här resan ska bli av.

Bike Brothers HåkanOch varken SJ eller väder och vind ska få stoppa resan.

Ska jag vara ärlig så börjar det kännas lite jobbigt nu när det blir svalare ute och det regnar mer på hösten. Men samtidigt så uppväger resans innehåll detta.

Istället för att käka lunch idag så sprang jag 7,7 km och det blev på personbästa! Så jag känner mig i bra form i ben och kropp. Jag dras dock med lite huvudvärk men jag tror det släpper när jag väl är på väg.

Hoppas vi syns efter resans väg!

Den lokala maten rullar fram 1

Hälsningar

Tobias på Familyfood

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*