Skip to content


Emåmejeriet -mjölk från din hemtrakt

I Familyfoods matkassar hittar du alltid mejerivaror från Emåmejeriet. Ett litet mejeri nära dig och ett väldigt innovativt sådant. Nu i försommartider lanserar de en gräddtårtsfil, inte dåligt va!

Skärmavbild 2013-06-10 kl. 11.28.57Emåmejeriet ligger i Hultsfred och hämtar mjölk från sex gårdar: Hagelsrum, Virstad, Fröreda, Torsjö Säteri, Ålatorp och Myreholm. Korta transporter ger mindre miljöpåverkan och riktigt färska produkter. Alla kossor går fria och detta ger öppna landskap och en vacker natur. På alla förpackningar står vilken gård mjölken kommer från och vilket klockslag kossorna har mjölkats. På Emåmejeriet arbetar de ständigt för att hitta produkter med riktigt hög kvalitet. De jobbar mycket med smaker och lanserar ofta smaker efter olika säsonger. I julas kunde man hitta pepparkaksfil och nu kan du smaka på gräddtårtsfil. Sedan några månader tillbaka producerar Emåmejeriet också ostar.

 

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*