Skip to content


Man vill veta …

karnvardenI Familyfoods matkasse hittar du utvalda matvaror från lokala producenter som brinner för goda råvaror. Man vill ju veta vad man äter, eller hur? Och det bästa sättet är att laga mat från grunden med produkter du vet var de kommer ifrån. Allt kött som du hittar i Familyfoods matkassar kommer från mindre lokala producenter.Vi besöker matproducenter, provlagar och skriver recept. Sedan beställer, packar och levererar vi en matkasse till dig. Vi beställer och packar din matkasse från ett eget kyllager i Gårdsby, strax utanför Växjö, allt för att vägen till dig ska bli smart, effektiv, kort och naturlig.

I Familyfoods matkassar hittar du till exempel sylt från Moheda sylt, mejeriprodukter från Emåmejeri, korvar från Stens´s chark och Stensåkra, färs från Lindells gårdsslakteri, fisk från Åsnens rökeri, kyckling från Bjäre fågel, nötfärs från Ölands kvalitetsprodukter, bröd från PM och mycket annat.

Man vill veta!

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*