Skip to content


Nyhetsbrev med Ölandstema och dinkelmüsli

Jakten fortsätter …

Jakten på bra mat fortsätter. I december och januari har vi besökt fyra olika köttproducenter med kossor, grisar och lamm i Småland och på Öland. Och som ni vet letar vi bara efter de bästa producenterna som arbetar lokalt, som har en god djurhållning och som producerar riktigt bra råvaror med riktigt bra smak. Och vi hittar nya producenter hela tiden. Ni kommer att få träffa flera av dem under våren i Familyfoods matkassar.

Veckorna 8 och 9 blir det Ölandstema i matkassarna med bland annat nötförs, lammfärs, lammisterband och bönor i Ölandstappning. Veckorna 10 och 11 kör vi på med Saltå kvarntema. Saltå kvarn ligger i Järna utanför Södertälje och där finns den godaste pastan, mjölerna, olika rissorter, gryner, fröer, nötter och mycket mer. Allt kravmärkt! De arbetar efter: Av det naturen ger. Och ingen annat! Veckorna 10 och 11 kommer ni få ett paket av deras dinkelmüsli i matkassen. Ett paket vardagslyx helt enkelt!

var matkasse -var butikVi arbetar just nu med ett receptsök som ska ligga på här på familyfood.se. Där kommer ni att kunna hitta Familyfoods alla recept. Man kommer att kunna söka via olika kategorier eller utifrån en viss ingrediens. Vi har fått många förfrågningar på en receptdatabas så man kan gå tillbaka och söka och laga sina Familyfoodfavoritmiddagar. Snart finns möjligheten!

Från 1 mars höjs priset på Familyfoods matkassar, 785 kr för fyrapersonerskassen med fem middagar och 555 kr för tvåpersonerskassen med fyra middagar. I Familyfoods matkasse hittar du alltid lokalt producerad mat, ekologiska produkter och snabba och enkla vardagsrecept. Det är ju precis så det ska vara! Alla ska ha rätt till bra mat och en bra miljö – du, jag, bonden, hönan, grisen och kossan.

Och så får vi ju inte glömma att presentera vinnarna i Familyfoods slogantävling. Vi har fått så många härliga förslag! Tack alla ni som var med och Lasse och Cecilia! Ett presentkort från PM&Vänner kommer på posten.

 

Du kan fortfarande få en hotellnatt eller en gratis matkasse …

… värvar två vänner till Familyfood under januari och februari 2013, en hotellnatt med frukost på helt fantastiska Bo pensionat på Öland. Dina vänner kan prova en vecka, två veckor och då får de också en fruktpåse av oss eller starta en prenumeration och då skickar vi med en olivolja och en vinäger från Saltå kvarn. Njut av en härlig atmosfär och underbar mat! Be dina vänner uppge ditt namn när de anmäler sig till Familyfood. När vi har fått in dina vänners beställningar skickar vi en kod till dig och sedan är det dags att planera in en ledig helg för ett fantastiskt pensionatsbesök. Erbjudandet gäller en hotellnatt för två vuxna eller två vuxna och två barn med frukost. Erbjudandet måste utnyttjas under år 2013. Bokningen sker via Bo pensionat med deras villkor och i mån av plats. Värde 1200-1800 kr! Gäller aktiva kunder.

Värva två vänner till Familyfood under januari och februari 2013 och vi bjuder dig på en matkasse från Familyfood. Dina vänner kan prova en vecka, två veckor och då får de också en fruktpåse av oss eller starta en prenumeration och då skickar vi med en olivolja och en vinäger från Saltå kvarn. Be dina vänner uppge ditt namn vid registreringen och när vi vänner uppgett ditt namn bjuder vi dig på en matkasse från Familyfood. Gäller aktiva kunder.

15% på alla hotellpaket hos Bo pensionat!
Under 2013 får du som kund hos Familyfood 15% på alla hotellpaket hos Bo pensionat. Upplev Öland! Vad sägs om sparrisfrossa, skördefest, påskpaket eller kanske ett fiskepaket? Här kan du läsa om alla olika hotellpaketen hos Bo pensionat. Bokning sker direkt hos Bo pensionat med deras villkor och i mån av plats, uppge kod Familyfood15. Erbjudandet gäller under 2013 och går ej att kombinera med andra rabatter eller erbjudanden.

 

 

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*