Välkommen på 5-årskalas!

by Familyfood | 2013-01-03 22:22

Välkommen på 5års kalas med tävlingar, värvningserbjudande med fri hotellnatt och överraskningar i matkassarna!

[1]Familyfood är ett av de äldsta matkasseföretagen i Sverige och i januari har vi levererat matkassar i fem år. Första leveransen i januari 2008 levererades fem matkassar till familjer i Habo och Bankeryd. Sedan har det gått fort! Vi fick förfrågningar från Jönköping och javisst, tänkte vi, Jönköping är inga problem. Strax efter startade vi i Kalmar och Växjö och allt eftersom vi fick förfrågningar från hungriga familjer utökade vi vårt leveransområde. Här[2] finns vi idag!

Familyfood har alltid arbetat med mycket ekologisk och närproducerad mat. För snart två år sedan la vi om hela vår matkassekedja. Nu beställer vi och packar alla matkassar själva. Detta innebär att vi kan styra vilka matproducenter vi vill arbeta med och att vi har kontroll på din matkasse hela vägen. Det är därför du hittar så mycket småskaliga och lokala produkter i Familyfoods matkasse. Och så satsar vi på enkla, snabba recept och bra, snabb kundservice.

Nu ska vi fira i fem veckor! Veckorna 2-6 i januari och februari 2013 fyller vi matkassarna med överraskningar varje vecka, till exempel det här: Moheda sylt har kokat en alldeles egen 5årssylt till oss med blåbär, björnbär, stjärnanis och vanilj. Mat-Tina skickar en efterrättshälsning. Kronobergs konfektyr har kokat kalaskarameller. Sten´s chark ska göra en födelsedagskorv. Vår grönsakshandlare Magnus bjuder på goda frukter en vecka och PM&Vänner från Växjö bjuder på soppa med ett gott bröd en vecka. Detta vill ni inte missa!

5års tävling!
Skriv en kort slogan om Familyfood och du har chansen att vinna presentkort på god choklad eller en tårta från PM&Vänner[3]. Skicka in ditt förslag till info@familyfood.se senast den 31 januari 2013. Vinnarna meddelas per epost i februari och vi förbehåller oss rätten att använda alla sloganförslag.

En matkasse gratis!
Värva två vänner till Familyfood under januari och februari 2013 och vi bjuder dig på en matkasse från Familyfood. Dina vänner kan prova en vecka, två veckor och då får de också en fruktpåse av oss eller starta en prenumeration och då skickar vi med en olivolja och en vinäger från Saltå kvarn. Be dina vänner uppge ditt namn vid registreringen och när vi vänner uppgett ditt namn bjuder vi dig på en matkasse från Familyfood. Gäller aktiva kunder.

Eller en hotellnatt!
Värva två vänner till Familyfood under januari och februari 2013 och vi bjuder dig på en hotellnatt med frukost på helt fantastiska Bo pensionat[4] på Öland. Dina vänner kan prova en vecka, två veckor och då får de också en fruktpåse av oss eller starta en prenumeration och då skickar vi med en olivolja och en vinäger från Saltå kvarn.

Njut av en härlig atmosfär och underbar mat! Be dina vänner uppge ditt namn när de anmäler sig till Familyfood. När vi har fått in dina vänners beställningar skickar vi en kod till dig och sedan är det dags att planera in en ledig helg för ett fantastiskt pensionatsbesök. Erbjudandet gäller en hotellnatt för två vuxna eller två vuxna och två barn med frukost. Erbjudandet måste utnyttjas under år 2013. Bokningen sker via Bo pensionat med deras villkor och i mån av plats. Värde 1200-1800 kr! Gäller aktiva kunder.

15% på alla hotellpaket hos Bo pensionat!
Under 2013 får du som kund hos Familyfood 15% på alla hotellpaket hos Bo pensionat. Upplev Öland! Vad sägs om sparrisfrossa, skördefest, påskpaket eller kanske ett fiskepaket? Här[5] kan du läsa om alla olika hotellpaketen hos Bo pensionat. Bokning sker direkt hos Bo pensionat med deras villkor och i mån av plats, uppge kod Familyfood15. Erbjudandet gäller under 2013 och går ej att kombinera med andra rabatter eller erbjudanden.

Endnotes:
  1. [Image]: https://familyfood.se/wp-content/uploads/2013/01/Familyfood-5-år-kopia.png
  2. Här: https://familyfood.se/karta/
  3. PM&Vänner: http://www.pmrestauranger.se/sv/brod-sovel/
  4. Bo pensionat: http://www.bopensionat.se
  5. Här: http://www.bopensionat.se/Erbjudande/Vara+paket+/se/11/31/

Source URL: https://familyfood.se/2013/01/03/valkommen-pa-5-arskalas/