Skip to content


Mmmm…

Nu är det hög tid att börja med julgodiset. Man kan ju inte börja för tidigt då äts liksom allt upp långt innan julen kommer. Men nu, nu är det dags.

Här måste det göras ganska många sorter för att alla i familjen ska få sina favoriter. Knäck med mandel hör ju till och vi gör alltid knäck utan mandel också. Och så kan man smaksätta knäck, testa lite kakao eller lite vaniljsocker i. Det blir en hit! I år ska vi också testa ett nytt julgodis, chokladpraliner med turkisk peppar och lite havssalt. För oss lakritsälskare låter detta som en dröm. Och så får man ju inte glömma vanlig kola, mintkyssar, ischoklad, marsipangodis, polkagrisar, fudge, tryffel …

I Familyfoods jullåda och juldelikatesser skickar vi med fudge med pepparkakssmak och karameller med ingefära från Kronobergs konfektyr. Mmm …

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*