Skip to content


Sveriges skönaste gårdar

Vilka sköna gårdar det finns i Sverige och vilka sköna människor det bor på dessa gårdar!

Vi har lärt känna Ludwig och Arla som denna vecka var med i TV4 serie Sveriges skönaste gårdar. De bor på Gotland och har tagit fram en helt ny produkt, en salmbärschutney. Mat-Tina var där och hjälpte dem att krydda upp dem med örter och chili från Gotland. Och den är god, såååååå god. Nästa vecka skickar vi med den till alla våra Familyfoodkunder i våra matkassar. Det är fantastiskt att lära känna alla duktiga matproducenter och det är fantastiskt att få vara med och lansera en ny produkt! Så håll till godo och njut av Arla och Ludwigs salmbärschutney!

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*