Skip to content


Familyfoods recepttävling

I oktober bad vi våra kunder att skicka in deras favoritrecept, ett recept som kunde passa in i en vecka med Familyfood. Vi har fått många härliga recept som vi provlagar för fullt just nu. Vad sägs om currygryta med plock, auberginbroccolichampinjonkyckling, tortellinigratäng, sörsyrlig böngryta eller rotfruktsgratäng med fetaost, tomater och timjan? Bara för att nämna några. Under veckorna 46, 47 och 48 kommer vi att publicera ett recept i veckan i Familyfoods matkasse och de tre som får sina recept publicerade får en juldelikatesspåse av oss när julen närmar sig.

Det är inte för sent, fram till onsdag kan du skicka in ditt favoritrecept.

Nu måste vi tillbaka till köket där kycklingen väntar som ska bli en fajitagratäng och där en gryta med bönor puttrar.

Vi hörs!

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*