Skip to content


Familyfood på röda mattan

Nu har Familyfood gjort premiär på röda mattan på Intiman i Stockholm. Teateri från Jönköping sätter just nu upp föreställningen Tisdagarna med Morrie. I huvudrollen syns Lars-Erik Berenett. På en kändistät premiär fick Familyfood vara med och dela ut goodiebags med småländska delikatesser.
I påsarna hade vi bland annat plockat ner alldeles speciell sylt från Moheda sylt med egen etikett där det stod: PS. Får avnjutas alla veckans dagar… Din tillgivne Morrie. Det fanns smarriga ölkorvar från Stensåkra chark, teaterkonfektyr från Kronobergs konfektyr och mycket mer. Och de småländska delikatesser var populära bland alla teaterbesökarna. Thomas di Leva, Petra Mede, Annika Dopping, Lia Boysen, Gunilla Nyroos och Anna Mannerheim var några av gästerna som vi såg gick och småäta på allt gott och det prasslade i salongen under föreställningen också så nog var de småländska delikatesserna uppskattade!

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*