Skip to content


Ebbarps Norrgård – en gård där alla mår bra!

Vi har hälsat på Lena och Mats som driver gården Ebbarps Norrgård. Gården ligger mellan Lekeryd och Forserum och har drivits i tre generationer, först som mjölkgård och nu som köttgård. Djuren går ute minst sex månader om året och när de börjar frysa så får de komma in ett nybyggt lösdriftsstall och där äter de bara foder som gården har producerat. När något ska bli riktigt bra och riktigt gott tar det ibland tid. Djuren på Ebbarps Norrgård får leva lite längre än på en vanlig gård och sedan hängmöras köttet i två veckor för att få fram bästa smaken. Om ni någon gång har vägarna förbi så missa inte gårdens lilla gårdsbutik!

 

 

 

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.



Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*