Skip to content


Biljetter till Tisdagarna med Morrie kan bli dina

Tillsammans med Teateri lottar vi ut 4 biljetter till föreställningen Tisdagarna med Morrie. Föreställningen spelas i Jönköping den 4 och 5 oktober. Vinnarna väljer själv vilken dag! Två vinnare vinner två biljetter!

Föreställningen bygger på Mitch Alboms fantastiska och bästsäljande roman. Mitch bestämmer sig för att besöka sin gamla professor och mentor varje tisdag och under dessa träffar samtalar de om kärlek, äktenskap, känslor, förlåtelse, saknad och död. Här möts en stressad ung man och klok äldre herre på ett humoristiskt och ibland allvarsamt sätt.

Har du en egen Morrie, en mentor eller inspirerande person som har fått betydelse i ditt liv? Skriv och berätta med någon eller några meningar här på bloggen. På söndag den 23 september drar vi två vinnare som vinner två biljetter till föreställningen.

Fotograf till bilderna är Anna Hållams.

 

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*