Skip to content


MAT2012

I Växjö händer det grejer denna helg – det är MAT2012. Vad äter vi egentligen för mat? Hur ska landsbygden främjas? Vad är hållbar utveckling? Detta är några av frågorna som ska diskuteras under MAT2012.

Och så är det en stor marknad på Stortorget med massor av lokala producenter och självklart kommer Familyfood vara där. Kom gärna förbi och hälsa på oss! Vi säljer ekologiska ägg, cider, lite goda chips och lite annat smått och gott. Och så har vi en tävling så klart: Gissa rotfrukten! Marknaden har öppet på fredagen mellan klockan 11.00 och 18.00 och på lördagen mellan klockan 10.00 och 16.00.

Men du kan göra ännu mera på MAT2012: Årets kock 2012 Klas Lindberg kommer att laga mat på scenen, finalen i Unga Ekokockar, direktsänd radio och en massa mer.
Missa inte MAT2012 i Växjö!

 

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*