Skip to content


Dags för Mat-Tinaveckornas tredje matkasseutlottning

Under Mat-Tinaveckorna lottar vi ut en matkasse för två personer och en matkasse för fyra personer varje vecka!

Jamen, så händer det bara! Torsdag kväll är här och helgen känns nära. Vad ska du hitta på i helgen? Fixa lite i trädgården, greja med bilen? Kanske ridskolan på lördag eller bara chilla med god mat och soffhäng på kvällen?

Har du en stund över i helgen så åk gärna till Växjö och MAT2012! Vi lovar att du får en inspirerande upplevelse i matens tecken. Lokal mat förstås! Ni hittar oss vid monter C63! Välkommen att komma och prata mat med oss och käka lite chips eller delta i vår tävling. Troligtvis säljer vi Sveriges bästa ägg från lyckliga hönan Agda med vänner från Gårdsby Tångshult. Och du, leta reda på Ugglekull på marknaden och köp deras inlagda gurka. Finns ingen bättre gurka! Vi bryr oss om din matstund helt enkelt!

Nu till dagens vinnare! Grattis Per Österberg Växjö! Du har vunnit en matkasse för två personer! Imorgon är det dags för nästa matkasse att lottas ut. Lycka till!

 

 

 

 

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*