Skip to content


Mat-Tina gästspelar hos Familyfood

Under veckorna 36-41 gästspelar populära Mat-Tina hos Familyfood. Tina står bakom två läckra middagar varje vecka i vår matkasse där recepten är baserade på Familyfoods råvaror från lokala producenter och Tinas nya satsning Jättegott. Jättegott består av en serie smakblandningar med 100 % rena kryddor. Helt utan tillsatser och E-nummer. Produkterna riktar sig till alla som gillar god mat, men inte hinner variera med kryddor och smaker i vardagsmaten.

“Med Jättegott kryddblandningar speglas världens smaker och mitt sätt att laga mat. Det ska vara enkelt att göra och det blir jättegott”, säger Tina.

Det kommer att bli roliga veckor med spännande recept och smaker. Du som är Familyfoodare kan passa på att värva en vän och få ett paket med Jättegottkryddor av oss. Självklart får du också vår vanliga värvarpresent: en delikatesspåse med fina produkter (värde 200 kr). Och du deltar dessutom i en utlottning av Familyfoods matkassar. Vi lottar ut en fyrapersonerskasse och en tvåpersonerskasse i veckan under veckorna 36-41! Be din vän skriva ditt namn i meddelanderaden vid anmälan.

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*