Skip to content


Vem vann? Vann du?

Nu är det september men deppa inte för det! Under augusti hade vi på Familyfood fantastiska erbjudanden till alla som ville prova en matkasse från oss och kanske, kanske är det just du som har vunnit? Kommer ni ihåg vad som stod på spel? Tre glasstårtor från Mormor Magda, tre biopaket med fyra biobiljetter i varje, en kock för en kväll och en bakkurs hos Manfred på Saltå kvarn.

Hos Mormor Magda i Smålands Taberg görs den godaste glassen av de allra finaste råvarorna. Glassen är helt fri från tillsatser och man vet alltid var alla ingredienserna kommer ifrån. Det är helt otroliga smaker, lyssna här: Salta karamell, Vanilj med svarta prickar, Mormor Magdas smuliga rabarber, Poppiga popcorn och Mormor Magdas söta citron. Nu har vi lottat ut tre presentkort på en glasstårta hos Mormor Magda. Vinnarna är Carolina Sturesson i Värnamo, Mathias Lithner i Jönköping och Daniel Sandström i Vaggeryd. Presentkorten kommer på posten. Bjud in bästa vännen och bjud på bästa glasstårtan!

Tänk dig nu att få krypa upp i en fåtölj i en biosalong, luta dig tillbaka och ta en paus i vardagen. Det finns många filmer att välja på nu så välj och vraka och lämna gärna någon hemma som står beredd att servera en Familyfoodmiddag när du kommer hem igen. Gunilla Carlsson i Växjö, Maria Davidsson i Tranås, och Ann-Lis Bylund Karlsson i Jönköping har vunnit ett biopaket med fyra biljetter som kommer på posten. Grattis!

 

Det är många som gärna vill ha en kock med sin matkasse från Familyfood. Och nu kan du faktiskt få det. Grattis Sofi Schön i Växjö! Kock Gustav arbetar till vardags på Rudenstams bär- och fruktodling men nu har han lovat att åka hem till dig med vässade kockknivar och härliga råvaror och laga och bjuda på en toppenmeny.

 

Grattis Jenny Holmgren i Kalmar! Du kommer att få ett presentkort på en bakkurs hos Manfred på Saltå kvarn. Hos Manfred får du lära dig att baka med riktig surdeg med långa jästider och du kommer att få en massa tips och trix på hur man lyckas med sitt matbröd. Vi lovar att du kommer att få en toppendag!

Vann du? Grattis! Vann du inte? Lugnt! Det kommer att hända mycket roligt på Familyfood under hösten. Varje söndag är det Gissa bäst på vår facebook och under veckorna 36-41 har vi ju Mat-Tina veckor. Varje vecka har Mat-Tina skapat två recept till Familyfoods matkassar utifrån hennes nya koncept Jättegott. Och det blir verkligen jättegott! Vi kommer att lotta ut två matkassar i veckan bland alla Familyfoods kunder under Mat-Tinaveckorna.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*