Skip to content


Öland ger mersmak

Har du någon gång varit på ett ställe eller träffat någon person och efter besöket känt wow: vilka häftiga människor! Det har vi nämligen gjort idag. Vi har träffat Tony och Emanuel på Ölands Kvalitetsprodukter i Bårby strax utanför Mörbylånga. De odlar spannmål och föder upp djur på sina gårdar. Och så fick de en idé och vips så har de en även egen köttstyckning och gårdsbutik. Vilka härliga matentreprenörer!

Tony och Emanuel hängmörar sitt kött i fjorton dagar så det blir sådär härligt gott. Lövbiff, ryggbiff, entrecote, grytbitar, rökta produkter och färs står bland annat på deras produktmeny. Short ribs är en annan läckerbit! Snart kommer ni att få prova deras kött i Familyfoods matkasse.

Vi kan rekommendera ett besök på deras gårdsbutik och varför inte passa på när Öland har skördefest 27-30 september. Bonde, korvmakare och styckare på en och samma gång. Sådana matentreprenörer är värdefulla för vårt världsarv, vår miljö och för den goda smakens skull förstås!

 

 

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*