Skip to content


Tips på en god och stadig frukost

Visst skulle du väl vilja skapa lite guldkant på din vardag redan på morgonen? Underbar frukost = underbar dag! Här kommer ett litet tips:

Omelett à la underbar morgon

3 ägg
½ dl vatten
1 tomat
1 lök
lite ost eller fetaost
salt & peppar
olivolja, vitlök

Knäck äggen i en skål och häll i vattnet. Skär ner tomaten i små bitar och blanda i skålen. Det gör inget om tomaten är övermogen och mjuk eftersom den sak värmas. Häll i lite riven ost eller fetaostkuber. Hacka löken och hacka en klyfta vitlök. I med allt i skålen och rör om. Blanda i lite salt och peppar och smaka av! Använd olivolja när du gräddar omeletten så blir den godare. Grädda på medelvärme. Vill du ha en matigare omelett så serverar du bara lite bacon, skinka eller korv till. Servera gärna med ett par salladsblad! Trevlig spis!

 

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*