Skip to content


Vem vill du dela din matkasse med?

Du har väl sätt att Familyfood har två olika storlekar på matkassen nu? En med fem middagar till fyra personer och en med fyra middagar till två personer. Men den spännande frågan är ju: Vem vill du dela din matkasse med?

Vi på Familyfood har klurat på detta, fnissat och hittat många väldigt lämpliga kandidater. Vi svarar ju självklart våra familjer men någonstans långt inom oss bubblar andra alternativ fram. Kanske Årets kock Klas Lindberg, då blir nog middagarna extra goda. Eller kanske med grannen varannan vecka, tänk att gå till dukat bord varannan vecka. Eller kanske kronprinsessan Viktoria och prins Daniel, då kanske det ingår en butler i dealen? Eller kanske någon på jobbet, då kan man få lunchlådor varje dag. Eller kanske någon artist då kan man ju få lite musik till middagarna. Men självklart svarar vi ju våra familjer 😉 Vem vill du dela din matkasse med?

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*