Skip to content


Hemleverans av kräftor… eller jag menar matkasse

En matkasse med råvaror och recept är uppskattat av många familjer i Sverige och det förstår vi! Man sparar tid, får ofta mer variation på middagarna, slipper tunga inköp i matvarubutikerna – lite vardagshjälp helt enkelt! Men vi på Familyfood ville lite till. Vi ville ha koll på logistiken och inköpen. Därför gör vi allt själva från vår alldeles egna packcentral i Gårdsby Tångshult utanför Växjö. Nu kan vi bestämma vilka matvaruleverantörer vi arbetar med och kan nu jobba med en mängd olika mindre lokala matproducenter. Det är därför du kan hitta sallad och vaxbönor från Ugglekull, potatis från familjen Axelsson i Aby, mjölk från Emåmejeriet i en Familyfoodkasse, bara för att nämna några.

Igår fick vi ett mail från en kund och då tänker vi att vi nog gör något bra i alla fall :-)

Hej!
Är så himla nöjda och glada över att vi började med er kasse!!! Som vi har längtat efter den de veckor vi nu haft uppehåll!!! Och det alla i familjen. Barnen, eller vad man nu säger om en 13/16 åring, slänger sig över recepten och packar mer än gärna upp kassen med mat. Sen funderas det vad vi ska äta när!! Härligt tycker vi!!!
Råvarorna är superduper, fantastiska smaker som finns i de här produkterna som är på riktigt så att säga.
Ja, det var lite beröm till er och era produkter!!!
Tack tack för veckans kasse:)
Lisa

Men just i detta nu längtar jag bara till de goda kräftorna som ligger i kylskåpet och bara väntar till morgondagens kräftskiva. Hemleverans av kräftor någon?

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*