Skip to content


100 sätt att använda färskpotatis…

Igår blev det kolja och färskpotatis på grillen. Testade något nytt igår! La helt enkelt kolja och kokt färskpotatis i skivor i en ugnsfast form. La också lite tomater, röd lök och persilja i formen. Sedan ringlade jag över lite god rapsolja och så lite salt och peppar. Ja, eller inte så lite salt. Har ni tänk på det att fisk och potatismos nästan äter salt. Man saltar lite och smakar, saltar lite mer och smakar igen och saltar lite mer ändå. Konstigt det där… Nu tillbaka till fisken igår. Jag la folie på formen och så ställde jag helt enkelt formen på vår gasolgrill och middagen var färdig på 3-5 minuter.

Nu är det bara 99 recept kvar…

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*