Skip to content


Vilken dag!

Vilken dag! Vilket liv! Vilken mat!

Tack alla ni utställare och tack alla ni besökare som gjorde Gårdsby öppnar upp till precis en sådan härlig dag som vi hoppades på. Först på plats var Jonas från Åmarkens vilt  för ska man helsteka ett vildsvin då gäller det att vara på plats i tid. Lagom till lunch serverades skivat vildsvin med potatissallad. Och det var gott, supergott!

Sedan kom den ena utställaren efter den andre för att göra i ordning sina bord och sina varor. Jordgubbar, cider, potatis, ostar, knäckebröd, korvar, ägg, bullar, bröd och en massa mer packades upp. Sist kom två ponny som installerades där gräset var som grönast. Och sedan rullade alla besökarna in, runt 800 människor besökte Gårdsby!
En del fikade, en del handlade lokal mat, en del lyssnade på Familyfoods historia, en del provsmakade glass från MormorMagda, en del red ponny och en del gick tipspromenad. Tipspromenaden blev snabbt populär då alla fick en My moment, en drickyoghurt av Lindahls vid målgången. Och ett stort grattis till Gabriel, Alma, Lukas, Inger och Caroline! Ni klarade tipspromenaden galant och ett pris kommer hem i brevlådan.

Dagen var ett samarrangemang mellan Gårdsby Ägg AB, Familyfood, Rudu Grosshandel och LRF Sydost.

 

 

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*