Skip to content


Årets företagare i Habo kommun

Familyfood – Årets företagare i Habo kommun!
“Genom sin målmedvetenhet och innovationsförmåga har man utvecklat företaget till det framgångsrika företag det är idag. Genom sin kreativitet och sitt engagemang är de goda förebilder för den företagaranda vi inte bara behöver i Habo utan i hela Sverige.”

Tack, säger vi till alla kunder, alla chaufförer, alla närproducenter, alla som hjälper oss att packa matkassarna och alla andra runt omkring oss. Ni är bäst :-)

Tänk att en idé med en anpassad matkasse med recept kan skapa en helt ny bransch på bara några år. Välkommen att prova Familyfood! Det är enkelt och vips har du en matkasse utanför din dörr fylld med härliga råvaror, många lokalt producerade, och recept. Nu kan du också beställa Familyfoods specialkorvpåse för sommarens alla grilltillfällen. Det är en påse fylld med goda korvar från Stensåkra men mer om det kan du läsa i förra inlägget.

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*