Skip to content


Sommar + grill = sant!

Förra veckan besökte vi Stensåkra chark i Vetlanda. Birgitta och Evelina tog emot oss och bjöd på en korvbuffé. Vi smakade isterband, frukostkorv, mexikanare, ramslökskorv, falukorv, prinskorv, potatiskorv med lingon, lejonkorv och till detta en fantastiskt god senap. Och så pratade vi korv. Ni kanske inte tror det men det finns massor att prata om när man pratar om korv och Birgitta älskar att prata om korv. Vi fick en liten historia om Stensåkra chark, om hur företagets byggdes upp, om olika människor som dykt upp längs vägen och betytt mycket, om konsten att hitta nya lösningar och så fick vi se vilket hantverk det är att göra riktigt bra korv. För det är riktigt bra och goda korvar! Ni måste testa! Vi har packat ihop en korvpåse med några av våra favoriter från Stensåkra. Alla korvar har hög köttmängd och bara svenska råvaror.  Du kan enkelt frysa korvpaketen och tina dem sköna sommarkvällar när grill står på schemat. I Familyfoods korvkasse hittar du:

Ramslöksgrill 320 g (Vår favorit!)
Grillisterband 440 g
Ölkorv 140 g (Perfekt att bjuda på när grillningen drar ut på tiden!)
Mexikanare 440 g (Här snackar vi hetta!)
Tjock grillkorv 660 g
Ost- och bacongrillare 440 g
Speedwaykorv 700 g
1 burk Stensåkrasenap (Suveränt god!)

Beställ Familyfoods korvkasse senast den 1 juni genom att skicka ett mejl till info@familyfood.se. Vi levererar korvkassen tillsammans med din ordinarie matkasse vecka 24 eller 25. Priset är 375 kr.

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*