Skip to content


Maj en månad med fart

Maj är en sådan där månad när så mycket som möjligt ska hända, helst allt på en gång också. Det är grillkvällar med barnens klasser, studentskivor, trädgårdsarbete, semesterplanering och… Visst känns det igen? Men lugn, bara lugn, vi lovar att leverera härliga matkassar till er fyllda med handknuten korv, färsk sparris, bra grillkött, ekosallad från odlare Sven-Erik och mycket annat ända fram till vecka 26. Veckorna 27 till 31 har Familyfood ett sommaruppehåll men från vecka 32 kör vi igång igen precis som vanligt.

Men alla de där veckorna mitt i sommaren då, hur blir det med middagarna då? Jo, beställ Familyfoods korvkasse! Vi fyller en kasse med härliga korvar från Stensåkra. Stensåkra arbetar med hög köttmängd i sina korvar och bara svenska råvaror – sunt korvförnuft från Småland helt enkelt. Du kan enkelt frysa korvpaketen och tina dem sköna sommarkvällar när grill står på schemat. I Familyfoods korvkasse hittar du:

Ramlöksgrill 320 g (Vår favorit!)
Grillisterband 440 g
Ölkorv 140 g (Perfekt att bjuda på när grillningen drar ut på tiden!)
Mexikanare 440 g (Här snackar vi hetta!)
Tjock grillkorv 660 g
Ost- och bacongrillare 440 g
Speedwaykorv 700 g
1 burk Stensåkrasenap (Suveränt god!)

Beställ Familyfoods korvkasse senast den 1 juni genom att skicka ett mejl till info@familyfood.se. Vi levererar korvkassen tillsammans med din ordinarie matkasse vecka 24 eller 25. Korvkassen kostar 375 kr.

Har du en kompis som vill testa Familyfoods matkasse? Du vet väl att du får en present av oss om du värvar en Familyfoodare? Välj mellan Familyfoods fruktpåse under tre veckor, Familyfoods fredagsmys under två veckor eller två biocheckar.

Boka in den 2 juni i din almanacka mellan klockan 11.00 och 16.00! Då bjuder vi in till Gårdsby öppnar upp – en heldag på landet! Kom och träffa fantastiska korvproducenter, säg hej till en ekohöna, provsmaka småländsk yoghurt, smaka sommarens första glass och mycket mer. Ta med familjen, ta en fika eller ät lunch. Gå tipspromenad eller ta en ponnyridtur. Följ med på en guidad tur runt gården och passa på att besöka Familyfoods packcentral. Du kan köpa med dig en Familyfoodskasse med råvaror och recept för lördagens middag. Perfekt att ta med sig hem efter en hel dag på landet! Det blir en minglande förrätt med skinkröra på tortillaschips, försommarkyckling med potatissallad och sparris till huvudrätt och en panna cotta vanilj à la Tina till dessert.  Priset för lördagsmiddagspåsen är 120 kr och vi kommer också att lotta ut middagspåsen flera gånger under dagen så var redo :-) Du kan också handla från alla lokala producenter på plats. Här kan du läsa mera och vill du veta var Gårdsby ligger så tittar du här! Missa inte heller dagens premiär – Gårdsbytiken! Vi öppnar en gårdshandel med alla våra populära produkter.

Tror det eller ej – efter sommaren kommer hösten. Hösten fyller vi på Familyfood med en massa nyheter. Vad sägs om det här till exempel: en nyöppnad gårdsbutik fylld med favoriterna från Familyfoods matkassar, nya tävlingar (pris till exempel en bakkurs hos Saltå kvarn), fler matkassar att välja mellan och mycket mer. Information kommer så klart!

Ha en riktigt skön maj månad och hoppas att vi ses på Gårdsby!

Lotta, Karin och Tobias

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*