Skip to content


Bloggtävling! Vinn en kokbok från Saltå kvarn!

Vi besökte Saltå kvarn i Järna för några veckor sedan och alla ni som har Familyfoods matkassar vet att vi ofta har med produkter från Saltå kvarn. Det kan vara deras goda pasta eller blandade bönor eller druvjuice eller ett gott ris eller något annan smarrigt. Men nu är vi nyfikna!

 

 

 

Vilken är din favoritprodukt från Saltå kvarn och varför?

Vi lottar ut fem kokböcker!

Svara på frågan i en kommentar till detta inägg. Vi lottar ut fem kokböcker bland kommentarerna och meddelar på bloggen vilka som vunnit. Om du är vinnaren mejlar du din adress till oss så kommer kokboken på posten. Tävlingen avslutas 27 maj.

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*