Skip to content


Krulliga hästen har härliga kryddor

Det här med kryddor är inte lätt men väldigt roligt. Vi har besökt Cecilia på Krulliga hästen utanför Gemla och hon kan allt om kryddor. Vi fick en liten försmak av kryddornas spännande värld och Cecilia ska lära oss mer. Vad tror ni om en kryddskola på Familyfood?

Vid vårt besök fick vi lära oss att en vanlijstång ska vara mjuk, att maträtter behöver toppnoter och basnoter i kryddregistret, att muskotnöten möglar inifrån och att man absolut ska slänga gamla kryddor. Och detta är bara början…

Besök gärna Krulliga hästen den 17 maj då öppnas portarna upp för krydderiet och ett kryddcafé!

 

 

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*