Skip to content


I år är påsken grön…

Det finns människor och så finns det människor. Det finns möten och så finns det möten. Och ibland sammanfaller dessa två vilket leder till roliga, härliga, glada och nyfikna träffar, fulla med inspiration och framtidstänk. Vi har träffat Sven Erik, en salladsodlare strax utanför Växjö. Med egenhändigt byggda växthus, nästan självförsörjande på jord, ett ekologiskt tänk och nya odlingsplättar på tomten varje år driver han upp de mest fantastiska salladshuvudena. I juni hoppas vi kunna skicka med sallad från Sven Erik i Familyfoods matkassar. Vi har varit och granskat sticklingarna och de ser prima ut. Gröna och fina!

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*