Skip to content


Och sedan kom kungen…

Igår var vi på besök hos Saltå kvarn i Järna, kanske inget statsbesök men väl ett landsortsbesök. Att få lyssna på personalen när de berättar om Saltå kvarns utveckling och produkter var fantastiskt. Saltå kvarn är ett ekologisk företag med devisen: Av det naturen ger. Och inget annat. Visst är det bra? Men de sysslar inte bara med ekologiskt och biodynamiskt jordbruk. Nops, Saltå kvarn har många andra ekologiska produkter som till exempel olika pastasorter, nötter (Testa gärna deras rostade mandlar – klart beroendeframkallande!), juicer, linser, bönor och mycket mer. Och så har de bagerier där härliga surdegsbröd bakas av bagarmästare Manfred. Just igår visade Saltå kvarn upp sig från sin finaste sida; solen sken, gårdsplanen var sopad och vårblommorna nyplanterade. Ett landsortsbesök från Familyfood skapade visst fart på hela Saltå kvarn eller så kanske det berodde på att de väntade statsbesök från England med prins Charles, hans hustru Camilla Parker Bowles och vår kung och drottning. Kanske var det så…

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*