Skip to content


Rätt sylt vann!

Nu är melodifestivalen igång igen! Första delfinalen var i Växjö och första mingelfesten är avklarad. Vår lingonsyltsproducent Moheda sylt var stolt leverantör till Melodifestivalen. Och vi vet att de är lika stolta över att vara Familyfoodleverantör och fylla våra matkassar med en toppensylt!

Till Melodifestivalens mingelfest tog Solveig och Bosse på Moheda sylt fram en exklusiv sylt för celebriteter och artister med en härlig blandning av hallon och jordgubbar inbäddade i rörsocker på ett sådär underbart schlagersätt. Solveig och Bosse har på ett enastående sätt jobbat upp sina högkvalitativa produkter med hårt jobb, recepttänkande och, som vi förstår efter vårt besök där, mycket kärlek till sina råvaror som blir dessa underbara syltsorter. Vi tycker att det är tusen-och-en-natt att allt fler lockas av den underbara sylten. Naturligtvis är Familyfoods syltfabrikör Moheda sylt, där KRAV är ett signum! Våra vinnare är Solveig och Bosse, helt klart!

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*