Skip to content


Jag vill ha mer…

Visst känner ni igen den där känslan av att man inte bara kan låta bli, bara en till och bara en till och bara en till och bara den sista? Detta gäller kanske ofta nötter, chips, godis, ostbågar eller något sådant. Jag har just nu bara en måste ha. Och det är Brostorps hemost. Den går bara inte att låta bli den. Den är såååå god! Lite syrlig, lite mjuk och ändå med ett sting. Oemotståndlig!
Så fort det prasslar i vår kök hemma (även om man försöker att smyga) så är det alltid någon som hör och nyfiket undrar vad man gör, äter och om det är godis involverat. Men den frågan är en ickefråga nu. Äh, det är bara mamma som tjuväter på osten!

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*