Skip to content


Det är bra att känna en glassfabrikör!

Igår besökte vi Angela och Kattis på Mormor Magdas glass i Smålands Taberg. Vi tog med några av Familyfoods hjältar som vi jobbar speciellt nära med. Och oj, vilken glassprovning vi bjöds på! Medan vi luktade, tittade och mumsade på fantastiska glassar berättade Angela om Mormor Magdas glass, alla därproducerade råvaror, om kundbesök och mathanverk. Tack Angela! Och vill ni veta vad vi fick smaka? Lyssna på de här glassorterna: Värmande vinteräpplen, Salta karamell, Vanilj med svarta prickar, Mintiga choklad och till sist favoriten Jordgubb med honungbalsamico och mascarpone. Mums!

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*