Skip to content


Dags att gå på bio?

2012 – ett nytt år med härlig ny mat, eller hur? Ett nytt matår med nya matkassar, nya närproducenter, nya erbjudanden och nya nyheter! Men lugn, ni kommer att känner igen mycket. Alla våra fantastiska närproducenter som vi använt hela 2011 finns kvar, vi fortsätter att testlaga och smaka oss fram, våra packare står beredda för att få till de finaste matkassarna och chaufförerna sitter i sina kylbilar beredda att köra hem till er.
Välkomna till Familyfood 2012!
Vad är de nyaste nyheterna då? 

Låglaktos matkasse
Från januari 2012 kan ni välja en matkasse från Familyfood med låglaktos. Vi byter ut alla mejeriprodukter som är möjliga, det gäller till exempel creme fraiche, grädde och mjölk. Gå in på Familyfood och gör ändringen direkt eller skicka ett mejl till oss på info@familyfood.se.

Våra populära tilläggspåsar
finns kvar. Komplettera din matkasse med en fruktpåse eller med en fredagsmyspåse. Du kan läsa mer om dessa tilläggsvaror här.

 

Pastapåse
Nu kan du också få med en pastapåse. Vi packar en påse med fyra olika sorters pasta och spaghetti. Och det är ingen vanlig pasta! Nops, självklart packar vi den bästa pasta från våra leverantörer Kung Markatta och Saltå kvarn. Pastapåsen kostar 109kr och den kan du också läsa mer om här. Pastapåsen är inte en prenumeration utan en påse som du beställer när du behöver fylla på i skafferiet. Du beställer den via mail: info@familyfood.se.

 

 

Nya områden
Nu har vi nya kylbilar på nya körslingor i Mjölby och Tranås, Falköping och Skövde och Helsingborg. Kul att så många hittat till oss! Tipsa gärna vänner och bekanta! Alla våra leveransområden hittar ni här.

 

Läs mer här.

Och de nya erbjudandena? Jo, här kommer de:
Värva en vän om Familyfood och välj mellan tre tackpresenter.

  • Du får hem Familyfoods fruktpåse under tre veckor (spara 267kr)
  • Familyfoods fredagsmys under två veckor (spara 258kr)
  • Två biocheckar, ta med din vän på bio och laga god Familyfoodmat när ni är hemma igen (spara 220kr)

Be din vän att skriva ditt namn under meddelanderaden när han eller hon anmäler sig så vet vi att det är du som tipsat och mejla oss vilken present du önskar! Detta erbjudande gäller januari till juni 2012.

Alla nya Familyfoodare får självklart Smarriga saker av oss. Vi fyller en delikatesspåse med smakprover på de fina råvarorna som vi sedan fyller Familyfoods matkassar med. Det kan vara en pesto från Kung Markatta, en sylt från Moheda sylt, en chipspåse från Rootfruit och en godisstrut från Mariannelund. Är du ny kund och önskar en Smarriga saker så skriver du helt enkelt smarriga saker i meddelanderaden när du anmäler dig. Värdet är ungefär 150kr och detta erbjudande gäller hela 2012.

Ett riktigt GOTT nytt år önskar vi er!
Karin, Lotta, Tobias och Johan

Du hittar oss som vanligt på facebook eller på Twitter.

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*