Skip to content


Jul och nypotatis…

Julskinka, sillar, rödkål, köttbullar, nypotatis, prinskorv, ostar, sillsallad, Janssons frestelse! En ska bort, eller hur? Eller inte… Vi har faktiskt ätit egenodlad nypotatis på vårt julbordet i år. Och vet ni hur det var möjligt? Jo, vi fick ett tips! När vi grävde upp potatisen i somras så tvättade vi av den och gav den ett snabbt uppkok. Sedan har potatisen leget i frysen hela hösten och nu tog vi fram den och kokade den klart. Och den smakade precis som nypotatis ska göra! Nu har vi fått ett nytt tips. Lagra julmust! Köp en back av årets julmust, spara till nästa jul och kulinariska smaker kommer att uppenbara sig. Vad tror ni? Är det värt ett försök?

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*