Skip to content


En bloggpost och en nötkräm

Nu har vi på Familyfood precis skickat iväg årets sista matkasse och årets julkasse. Kassarna är fyllda med fina råvaror och recept – allt för att ge mätta magar. Men så är det inte överallt. Det pågår en tyst katastrof. En katastrof som varje dag dödar 21 000 barn under fem års ålder. De flesta barnen dör av näringsbrist, diarré eller andra sjukdomar. De dör av orsaker som med enkla medel skulle kunna förebyggas.

Nu publicerar vi denna bloggpost för att fler ska bli uppmärksamma på att barn dör i onödan men när vi gör det så skänker också re:member sex påsar nötkräm som UNICEF använder vid behandling av undernärda barn. Nötkrämen skickas till de barn som behöver det mest. Och du! Vill du ha tips på finfina julklappar? Kolla här: UNICEFS gåvoshop! Familyfood har redan köpt extra nötkrämspåsar.

Vill du skicka bloggen vidare? Här kan du hämta material!


 

 

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.



Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*