Skip to content


Tre decemberveckor med Familyfood – vecka 3

Dan före dan före dan före dan…
På måndag levererar vi årets sista matkasse och årets julkasse från Familyfood. Det blir en matvecka med lite julinspiration. Vad sägs om till exempel en kycklinggryta med dadlar?

Och så skickar vi med en påse pepparkaksskorpor från KnäckoBräck, ett bageri i Östra Tunhem i Västergötland som använder gamla sädesslag i sina knäckebröd och skorpor. KnäckoBräck bakar på bland annat spelt som odlats i 8000 år och emmer som odlats i 12 000 år. Vi på Familyfood blir så glada när vi får träffa alla duktiga mathantverkare. På Knäckobräck räcker det med att tittar på deras sortiment så blir man alldeles extra förtjust. Vem skulle inte vilja smaka på Tisdagstugg eller Blåbärsknäcke eller Lördagsgodisknäckebröd med tranbär och mango eller Pralinskorpor…

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*