Skip to content


Tre decemberveckor med Familyfood – vecka 2

Idag avslöjar vi vecka 2 i Familyfoods decemberveckor. Imorgon hittar alla familyfoodare en flaska glögg i sin matkasse. Och det är absolut ingen vanlig glögg. Vi har den fantastiska möjligheten att arbeta med lokala producenter och här kommer en glögg från EJfarm. Undrar ni över namnet? Enkelt! Det är Eva och Jan som ligger bakom EJfarm och så blev det helt enkelt EJfarm. De håller till mellan Ulricehamn och Mullsjö i Västergötland och tillverkar, förutom glögg, bland annat sylt, saft och marmelader.

Så här beskriver de sin rabarbersaft: Faktiskt odlade hemma på gården lång från avgaser, stress och hets. Lugna rabarber blir goda rabarber. God för alla åldrar med eller utan bullar.
Eller vad sägs om deras jordgubbssylt: Nu är det jordgubbsdags och vi åkte på vindlande vägar långt bort från avgaser. Då stämde allt. Här köper vi gubbarna! En av smakerna vi testat fram efter många timmar i labbet var så enkelt som ett minne från tropikerna. Vanilj!! Matchar perfekt med jordgubbens sötsyra. Rosta en macka och njut!

Visst kan man inte annat än älska dessa roliga längtande fantastiska produkterna?

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*