Skip to content


Tre decemberveckor med Familyfood – vecka 1

Följer ni julkalendern i år, Tjuvarnas jul? Öppnar ni luckor på en adventskalender? Har barnen kanske till och med en paketkalender där hemma? Ja, det är ju så det är. Vi väntar, förbereder, stressar och önskar hela december ända fram till julen.

Och det gör vi på Familyfood också. En adventskalender har vi inte men i varje matkasse nu fram till jul kommer ni att hitta något extra. Vi fuskade faktiskt lite redan förra veckan och skickade med en påse hallonlakritsskalle från Bubs. Och denna vecka skickar vi med en fil smaksatt av pepparkakor från Emåmejeriet. Vad kan passa bättre en frukost i december?

Nästa vecka avslöjar vi Familyfoods andra decemberöverraskning!

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*