Skip to content


Familyfood diggar Familyfoodare

Vad skulle Familyfood vara utan Familyfoodare? Inte mycket!
Och vad skulle våra dagar vara utan mejl och telefonsamtal från Familyfoodare? Mycket tråkigare!
Kolla här! Detta är några av höstens mejl:

-Tack för lyxiga råvaror i veckans matkasse. Verkligen ett lyft som vi uppskattar! :) Det var spännande att packa upp kassen och blev många glada miner när vi såg innehållet.
-Säger bara en sak: HELT SUVERÄNT!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-Leveranserna har fungerat klockrent och det är spännande att använda så mycket rotfrukter i matlagningen, det har vi aldrig gjort förut. Det jag tycker är bäst med Er mat är köttet och korvarna. Vi tycker att det är jätteviktigt att gynna lokala matproducenter och det är den största anledningen till att vi valde er som leverantör.
-Tack för fin varor! Fetaosten från Löt var helt fantastisk. Var kan man köpa den?

Självklart gör vi allt för att svara på era frågor så fort vi bara kan. Mejl svarar vi varje dag och vår kundtjänst når du varje dag! Ja, i alla fall mellan klockan åtta på morgonen och klockan fyra på eftermiddagen. Ofta är det Tobias du möter i telefonen. Fast det är klart ibland kan det vara svårt att nå oss om vi besöker en getostbonde till exempel eller diskuterar bättre körturer med våra chaufförer eller pratar pastasorter med Saltå kvarn men då svarar vi så fort vi bara kan. Och självklart kan du alltid nå oss under matkasseleveranserna på måndagar mellan klockan 16.00 och 20.00. Och just nu svarar vi på massor av frågor om Årets julklapp!

Familyfood diggar Familyfoodare!


 

 

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*