Skip to content


Familyfood – Årets julklapp 2011

Ge bort en matkasse från Familyfood! Årets julklapp 2011 är en färdigplanerad matkasse! Härliga råvaror, tid och inspiration i ett paket! Skicka ett mejl till oss om du vill ge bort en matkasse från Familyfood. En matkasse från Familyfood kostar 765kr och innehåller råvaror och recept till fem middagar till fyra personer. Vi skickar ett presentkort till dig som du kan ge bort. På presentkortet finns all information som behövs. Tänk bara på att den som får presentkortet måste bo i våra leveransområden. Om du är osäker på en adress så mejlar oss bara så hjälper vi till!

En matkasse från Familyfood är fylld med massor av fina råvaror från vår region. Vi har precis testat glöggen som alla våra kunder ska få i sin matkasse en vecka i december. Den kommer från EJFarm mellan Mullsjö och Ulricehamn. Och nu börjar vi planera för vårens matkassar. Imorgon ska vi besöka en man som har drömt om getter sedan han var barn och nu finns det en gård med getter som ger en fantastisk getost. Visst är det härligt!

 

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*