Skip to content


Årets julklapp!

Jublande julkasse! Familyfoods populära julkasse 2011 är fylld med alla ingredienser du behöver för ett härligt julbord; två färdiga goda sillar, råvaror till en janssons frestelse, en bit varmrökt lax från Sjöarps rökeri, en skinka som du griljerar med örter, färs och kryddpeppar till julköttbullarna, prinskorvar från Sten´s och glöggmarinerad kyckling. Men du kommer också att hitta råvaror och recept till rotfrukter i citron och dill, äpplesallad med cashewnötter och pepparrot, spenatsallad med tranbär, rödbetssallad och rödkål. Ett gott knäckebröd från Knäck o bräck, en hemost från Brostorps, en god cheddar, leverpastej och en god korv. Och självklart något sött ! efter maten! Och det bästa av allt är att vi kommer att använda alla våra mathantverkare i vår närhet så det blir ett riktigt nära julbord! Läs gärna mer här! Julkassen kostar 1900kr och levereras måndagen i vecka 51. Om du vill beställa Familyfoods julkasse 2011 så mejlar du din beställning före den 8 december.

Snällaste superjulklappen! Årets julklapp! Ge bort en matkasse från Familyfood! Härliga råvaror, tid och inspiration i ett paket! Skicka ett mejl till oss om du vill ge bort en matkasse från Familyfood i julklapp. En matkasse från Familyfood kostar 765kr och innehåller råvaror och recept till fem middagar till fyra personer. Vi skickar ett presentkort till dig som du kan ge bort. På presentkortet finns all information som behövs. Tänk bara på att den som får presentkortet måste bo i våra leveransområden. Om du är osäker på en adress så mejlar oss bara så hjälper vi till!

Glada kollegor och snälla släkten! Familyfood presenterar i år en julpåse med delikatesser. Perfekt julgåva till anställda, kollegor, vänner och släkt. I en fin påse packar vi ner en flaska glögg från Ej farm, julskorpor från Knäck o Bräck, en god senap till julen, en karamellstrut och god choklad. Julens delikatesspåse kostar 150kr. Vi leverar delikatesspåsen hem till dig om du är familyfoodare eller direkt till ditt företag. Företaget måste ligga i Familyfood leveransområde. Mejla oss din beställning senast måndagen den 8 december. Om du vill ge bort delikatesspåsen till dina anställda skickar vi ! gärna med en hälsning från företaget på ett julkort.

Många hälsingar från oss på Familyfood!
Och självklart toppar vi de vanliga matkassarna i december med något juligt!
Du hittar oss på vår hemsida, på twitter och på facebook!

Skriv ut


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*